 
Avene / mango / marakuja
Aveņu šokolāde pildīta ar krēmīgu mango - marakujas pildījumu. Spilgta un kontrastaina garša. Patiks skābo un izteikto garšu cienītājiem.
 
Brūklene / Iesala karamele
Karamele ar izteiktu iesala garšu kombinācijā ar skābi rūgteno brūkleņu gēlu rada lielisku saspēli. Tas viss ietverts tumšās šokolāde kausiņā.
 
Greipfrūts / juzu
Konfekte, kas izceļ greipfrūta garšu. Greipfrūta gels, kuru papildina greipfrūta – taiti vaniļas – baltās šokolādes krēms. To papildina juzu (citruss ar ziedainu un laima mandarīnu garšu noti) un zemeņu šokolāde. Tieši šīs šokolādes piešķir nedaudz robustajam skābi – rūgtajam greipfrūtam bagātīgu un aromātisku pēcgaršu.
 
Upene/brūklene
Latvijas izteikto ogu garšas tumšajā šokolādē.
 
Karamelizētā baltā šokolāde / eksotiskā karamele
            
Salds, skābs, nedaudz galvu reibinošs. Pārsteidzoša kombinācija, kurā vijas blondās šokolādes saldums un karameļu garšas notis ar bagātīgu un spilgtu eksotiskās karameles pildījumu. Tajā lieliski saspēlējas kokoss, marakuja, mango un zemene, kas eksotiskajiem augļiem piedod plašāku garšas spektru un lieliski tos papildina.
 
Kardamona karamele /
tumšā šokolāde
Ziemīga garšu kombinācija. Tumšā šokolāde un sildoša kardamona karamele.
 
Zoja
Krēmīgs pistāciju – baltās šokolādes krēms kombinācijā ar izteiktu upeņu karameles krēmu. Tas viss tumšās šokolādes kausiņā – maza versija mūsu ‘’signature’ kūku Zoja.
 
Ābolu karamele
Saldskāba chewy ābolu karamele, kas ietverta Dulcey baltās karamelizētās šokolādes kausiņā. Nedaudz atgādina bērnības ābolmaizi, kurai maliņā sacukurojusies ābolu un cukura karamele.
 
Timuta pipars
Ziedainais un citrusa aromātu pilnais timuta pipars kombinācijā ar tumšo šokolādi. To papildina plūmju marmelāde, radot atsvaidzinošu garšu kombināciju.
citas mūsu gatavotās bonbon garšas, kas šobrīd nav pieejamas
 
Viskijs / pekanrieksts
Viskija šokolādes krēms un pekanriekstu kraukšķis. Tas ietverts piena šokolādes kausiņā.
 
Tumšā šokolāde / kokoss
Tumšās šokolādes konfekte, kas pildīta ar maigu baltās šokolādes kokosa krēmu. Tas papildināts ar kokosriekstu liķieri izteiktākam aromātam.
 
Ķirsis / tumšā šokolāde
Ķiršu gēls, gabaliņš no cukurotā ķirša, tad nedaudz tonkas pupiņas krēma un tumšās šokolādes krauksķis. Maza konfekte, kas slēpj sevī četras sastāvdaļas un tās kopā rada lielisku garšu saspēli.
 
Kalamansi siera kūka
Citrusīgs un ziedains kalamansi gēls kombinācijā ar baltās šokolādes - krēmsiera krēmu un kraukšķīgu cepuma pamatnīti.
 
Pīlādzis / 
karameļu šokolāde 
Rudens sezonas garša.
Izteiktais pīlādzis kombinācijā ar karamelizēto balto šokolādi Dulcey rada lielisku savienību un kļūst maigāks un ne tik kontrastains. Patiks arī tiem, kas parasti neizvēlētos pīlādzi.
 
Zemene / rabarbers / Taiti vaniļa
Vasaras garša. Sulīgā zemene kombinācijā ar skābeno rabarberu un tas viss papildināts ar baltās šokolādes Taiti vaniļas krēmu.
 
Piparkūka / brūklene
Decembra īpašā garša. Brūkleņu gēls kombinācijā ar piparkūku baltās šokolādes krēmu un piparkūku kraukšķi.
 
                                                                     
                                                                    